Open Dag

We hebben een Open dag op zondag 25 oktober, waarin :

Vanaf 10 uur inloop met koffie

10.30 -13 uur: elementwezens waarnemen aan een plant

We ervaren op een speels-kunstzinnige wijze de werkingen van de elementwezens die een plant doen ontstaan. Dit gaan we improviserend zingen en dan boetseren we uit wat we hebben waargenomen.

Deze workshop geeft je een inleiding in wat de opleiding Werken met Elementwezens je kan brengen. Ook komt dit terug in de opleidingen Innerlijke Ontwikkeling en Werken met je Sterrenkleed.

 

14 – 17 uur: astrofonie: in muziek de samenhang ervaren van je organen en chakra’s met de planeten

We beleven in maat, ritme en tonaliteit de verschillende werkingen vanuit de kosmos op onze eigen binnenwereld van leven en ziel. Dit door te bewegen en zingen op die ritmen en klanken. We boetseren uit wat we innerlijk waarnemen. Deze workshop geeft je een indruk van de opleiding Astrofonie; werken met de klanken en ritmen van je organen en chakra’s

17.30 – 18.30 uur: gezamenlijke maaltijd. Pot luck; neem wat lekkers mee dat je ook anderen gunt, dan delen we met elkaar. Wij zorgen voor brood en soep.

19 – 22 uur: astrosofie; werken door je organen heen naar je sterrenkleed

We dragen de sterrenwerkingen in ons als onze idealen. We gaan gericht met behulp van orgaan- en sterrenbeeldklanken en ritmen naar deze ideaalkrachten op zoek. Dit ervaren we in beweging en innerlijke waarnemingen. Deze waarnemingen boetseren we uit. Deze workshop geeft je een indruk van de opleidingen Innerlijke Ontwikkeling en Werken met je Sterrenkleed.

Plaats: Aart van der Leeuwlaan 12, Delft.
Vrij entree. Geef je van tevoren op via [email protected] of tel 06-40228769, uiterlijk tot 23 oktober

_______________________________________

 

Eraan voorafgaand op zaterdag 25 oktober: Lezing over de scholingsweg van Jaspis

Tijd: van 20 – 22.30 uur, inloop vanaf 17.30.

Plaats: Aart van der Leeuwlaan 12, Delft.
Vrij entree. Geef je van tevoren op via [email protected] of tel 06-40228769, uiterlijk tot 23 oktober

Meest recente berichten