Meerdaagse cursussen

 

Meerdaagse cursussen:

Presentatiefilmpje van ons landschapswerk

In deze cursussen worden de relevante methoden voor innerlijke ontwikkeling aangewend om de beoogde waarnemingen en werkzaamheden te kunnen ontplooien. De methoden zijn door jarenlange ervaringen verfijnd en beproefd op hun veiligheid en doelmatigheid.

De cursussen worden gegeven in Delft, Aart van der Leeuwlaan 12, of op aanvraag op locatie. Zie voor lopende en geplande opleidingen de Agenda.

 

1. Werken met Elementwezens en Landschapsgenezing 
Zeenimf kleibeeldDe elementwezens in de natuur zijn niet direkt waarneembaar voor onze zintuigen. Door met zang en beweging vanuit het gevoel je met hen te verbinden, kun je makkelijker in contact treden. Door je halfbewuste waarnemingen uit te boetseren, haal je deze meer naar het licht van het bewustzijn. En zo vorm je een spoor naar hen toe, en leert samenwerken. Door hen in hun voorkomen te leren waarnemen en waar nodig, heen te brengen, help je het landschap harmoniseren. In deze opleiding leer je communiceren met een landschapsengel die hen beheert, en kun je het landschap ook harmoniseren. Rituelen met ritme en beweging helpen daarbij. Geomantie van jezelf en de aarde. Voor meer info klik hier.
Duur: een midweek, 5 dagen van 10 – 17 uur.

 

2. Werken aan de Chakra’s van het Landschap en aan Jezelf
Devatr in landschap
De landschapsengelen hebben net als wij, zeven orgaansystemen, die je bij goed waarnemen kunt ontdekken. Wanneer wij als mensen hieraan werken met rituelen, kunnen deze worden tot chakra’s in het landschap, waardoor de innerlijke waarnemingen van de engel, haar elementwezens en ook de andere engelen die met haar landschap zijn verbonden, zich makkelijker uit kunnen gaan spreken. Daardoor werken wij ook aan onze innerlijke waarnemingsorganen, de chakra’s. Hierdoor kunnen we ons beter op de landschapsengel afstemmen, en ook haar verder helpen bij eventuele blokkades. Gerichte improviserende zang, boetseren van de waarnemingen en zelfgemaakt rituelen helpen hierbij. Het gericht werken met elementwezens verfijnt het werken aan de chakra’s. 
En zo werken we aan landschapsgenezing vanuit je orgaanprocessen met je eigen chakra’s door die te richten op werk in de natuur. Geomantie van jezelf en de aarde. Voor meer info klik hier.
Tijd: een midweek, maandag – vrijdag van 10 – 17 uur.

 

3. Werken in de Onderaardse Sferen
Bij de schepping en ontwikkeling van onze aarde en kosmos zijn er telkens engelen uit de hemelse hiërarchie, die bestaat uit negen sferen van bewustzijnsniveaus, verder ZANGDEVAontwikkeld door de daden die zij hebben verricht. Ook zijn er telkens engelwezens in die ontwikkeling achtergebleven, en die zijn de reguliere ontwikkeling gaan tegenwerken, op de wijze zoals licht schaduwen werpt. De reguliere engelen hebben elk een aangrijpingspunt binnen een van de planeet- en sterrensferen. De tegen-engelen hebben elk een sfeer onder de aarde gekregen, zodat er ook negen onderaardse sferen zijn ontstaan. Deze engelen zijn de oorzaak van werkingen die wij als tegenstrevend en veelal negatief voor de ontwikkeling kunnen ervaren in de verschijnselen en gebeurtenissen om ons heen. Hen leren herkennen, kan ons veel leren omtrent onszelf in onze nog niet helder gekregen impulsen en gevoelens, en omtrent de wereld om ons heen. Tevens geeft dit handvatten om aan onszelf èn aan de verwordingen in de wereld iets te kunnen doen. Na een algehele inleiding wordt er elk dagdeel een ondersfeer benaderd. Dit wordt voorafgegaan door herkennen van de werking van die sfeer op het eigen wezen en de dubbelganger. Geomantie van jezelf en de aarde. Voor meer info klik hier.
Duur: een midweek, 5 dagen van 10 – 17 uur, soms ook ‘s avonds.

 

4. Werken naar de 7ledigheid in je organisatie of bedrijf
Elke menselijke organisatie wordt geleid door een inspirerende Engel, en deze heeft net als wij 7 orgaanfuncties. Leer je deze waarnemen in jezelf, dan kun je ze ook in je organisatie of bedrijf herkennen, en waar nodig in je structuur versterken of inpassen. Dit kan je organisatie versterken en bekrachtigen en versterken, naar binnen en naar buiten toe; maakt je knelpunten inzichtelijk en helpt deze op te lossen. Deze opleiding helpt je deze geledingen herkennen en ook actief toepassen. Voor meer info klik hier.
Duur: 3 dagen van 10 – 17 uur, gevolgd door een coachingstraject indien gewenst.

 

5. Bouw je eigen muziekinstrumentwinkel 9
Onder begeleiding van Nicolaas de Jong kun je je eigen organisch gevormde snaarinstrument bouwen: naar model van de Rune-instrumenten, al of niet in samenhang met de eigen horoscoop. Deze zijn gebaseerd op de vormen van de sterrenbeelden. Hierdoor ontstaan organische vormen, die specifieke klankruimten voortbrengen. Bouw je eigen organisch gevormde snaarinstrument. Mogelijkheden: lier, harp, gitaar, viool, cello. Andere instrumenten in overleg. Materiaal en werktuigen zijn voorhanden. Hout wordt besteld. Er wordt gewerkt in een of meerdere van de zeven houtsoorten die met de planeetkwaliteiten samenhangen: kers, iep, berk, es, eik, esdoorn en beuk.
Ervaring in het omgaan met hout niet vereist. Enthousiasme wel.
Duur: Een midweek van 10 – 17 uur. Daarna 5 losse dagen op afspraak, een vaste dag in de week. Er kan thuis ook aan het instrument worden gewerkt. Voor het programma, klik hier.

 

Meest recente berichten