Opleiding Astrofonie – Organen en Chakra Klanken en Ritmen vanuit de Horoscoop

Je krijgt:

Uitleg over de horoscoop als beeld voor de incarnerende mens in zijn vier lichamen. Hierna wordt gewerkt met de maatsoorten van de planeten, de ritmevoeten van het leven en de tonaliteiten van de planeten in de dierenriem. Zo ontstaan beleefbare klankbeelden van de eigen zielsprocessen. We gaan op speelse wijze de verschillende onderdelen beleven, en stap voor stap toewerken naar het beleven van de onderdelen van de geboortehoroscoop als een afbeeld van wat er leeft in de eigen ziel. Deze gewaarwordingen worden met gerichte opdrachten uitgeboetseerd. Zo ontstaan handvatten voor zelfscholing en therapie. Goed als je meer zelfkennis wilt, en de handvatten om aan jezelf te kunnen werken. Ook voor muziektherapeuten. Meer informatie klik hierDeze opleiding is een vorm van toegepaste astrosofie, de nieuwe sterrenwijsheid die onze verbindingen met de planeten en sterren kan herstellen. Voor video’s over de muziekmethode waar vanuit wordt gewerkt, klik hier.

Data: Vanaf 7 September een weekend in de maand, zaterdag en zondag van 10 – 17 uur:  7 en 8 September, 5 en 6 Oktober, 2 en 3 November, 7 en 8 December 2019, 4 en 5 Januari, 1 en 2 Februari, 7 en 8 Maart, 4 en 5 April 2020Inhaal- en oefendagen op afspraak
K
osten: € 1050, – in zijn geheel tot twee weken voor aanvang, of € 150, – per maand. Je betaalt voor alle dagen, ook als je er niet bent. Inhalen op afspraak is mogelijk.
Plaats: Oud Verlaat, nabij Rotterdam-Ommoord. Goed bereikbaar met de metro en auto (ring A20 noord)
Cursusleider: Nicolaas de Jong.
Aanmelden: tel. 06-40228769, email [email protected]

Nieuwe aanvang: 9 Mei 2020

__________________________________________

 

Introductiedag Astrofonie: Werken met Kosmische Klanken en Ritmen

Tijd: zaterdag 17 Augustus van 10 – 17 uur.
Plaats: Pijlstoep 21, 2953 CS Alblasserdam. Op loopafstand van de waterbus tussen Dordrecht en Rotterdam.
Kosten: € 45, –. Zie ook onze Agenda
Aanmelding: tel. 0031-640228769, email [email protected]