Opleiding Astrofonie – Organen en Chakra Klanken en Ritmen vanuit de Horoscoop

Je krijgt:

Uitleg over de horoscoop als beeld voor de incarnerende mens in zijn vier lichamen. Hierna wordt gewerkt met de maatsoorten van de planeten, de ritmevoeten van het leven en de tonaliteiten van de planeten in de dierenriem. Zo ontstaan beleefbare klankbeelden van de eigen zielsprocessen. We gaan op speelse wijze de verschillende onderdelen beleven, en stap voor stap toewerken naar het beleven van de onderdelen van de geboortehoroscoop als een afbeeld van wat er leeft in de eigen ziel. Deze gewaarwordingen worden met gerichte opdrachten uitgeboetseerd. Zo ontstaan handvatten voor zelfscholing en therapie. Goed als je meer zelfkennis wilt, en de handvatten om aan jezelf te kunnen werken. Ook voor muziektherapeuten. Meer informatie klik hierDeze opleiding is een vorm van toegepaste astrosofie, de nieuwe sterrenwijsheid die onze verbindingen met de planeten en sterren kan herstellen. Voor video’s over de muziekmethode waar vanuit wordt gewerkt, klik hier.

Data: Vanaf 2 Maart een weekend in de maand, zaterdag en zondag van 10 – 17 uur: 2 en 3 Maart, 6 en 7 April, 4 en 5 Mei, 6 en 7 Juni, 3 en 4 Juli, 31 Augustus en 1 September, 28 en 29 September, 26 en 27 OktoberInhaal- en oefendagen op afspraak
K
osten: € 1050, – in zijn geheel tot twee weken voor aanvang, of € 150, – per maand. Je betaalt voor alle dagen, ook als je er niet bent. Inhalen op afspraak is mogelijk.
Plaats: Kleiweg 443, Rotterdam-Hillegersberg, afslag s103 op A20 ring Noord, St. Franciscus gasthuis. Hieraan voorbij rijden, eerste huis in de hoek.
Cursusleider: Nicolaas de Jong.
Aanmelden: tel. 06-40228769, email [email protected]

__________________________________________

 

Introductiedagen Astrofonie: Werken met Kosmische Klanken en Ritmen

Tijd: zondag 2 Februari van 10 – 17 uur.
Plaats: Kleiweg 443, Rotterdam-Hillegersberg.
Kosten: € 55, –. Zie ook onze Agenda
Aanmelding: tel. 0031-640228769, email [email protected]