Landschapsprojecten

Landschapsprojecten:

Presentatiefilm landschapswerk

Voorbereidingsweekend voor landschapswerk met sterren engelen

ZANGDEVAAankomende zomer organiseren we drie landschapsprojecten in Nederland en België, in midden Duitsland en in Schotland. In dit weekend krijg je een inleiding en handvatten om gedegen te kunnen waarnemen en doen tijdens die reis. Deze of een soortgelijke voorbereiding (zoals de opleidingen ‘Innerlijke Ontwikkeling’, ‘Astrosofie en Sterrenwegen’ of ‘Astrofonie’) zijn voorwaarde voor deelname.

Programma:

Vrijdagavond: Inleiding in landschapswerk en sterrenwerkingen

Zaterdag: innerlijk werk handvatten leren; 7 stappen, orgaanproces, chakra werking

Zondag: Het beleven van elementwezens en de landschapsengel in haar energetische eenheid; een sterrenbeeld ervaren op verschillende wijzen; in klank en ritme, boetseren naar ideaal en deugdgebaar toe, gebaren maken op muziek, improviserende zang naar een sterrenbeeld. Oefenen bij de Hillegondaberg in Rotterdam aan sterrenbeeld Duif.

Tijd: vrijdagavond 20 April van 20 – 22.30 uur, zaterdag 21 en zondag 22 April van 10 – 17 uur.
Plaats: Kleiweg 443, Rotterdam
Kosten: € 150, – inclusief koffie, thee, materialen. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen biologische soep. Er zijn eenvoudige overnachtinsgmogelijkheden.

___________________________________________

 

 Ondersferenwerk bij monument voor voor overleden soldaten in Indonesië; te Roermond

vredesmonument1Na de Tweede Wereldoorlog voerde het Nederlandse leger strijd tegen opstandige Indonesiërs, totdat het land in 1947 onafhankelijk werd. Die strijd ging van beide zijden vaak gepaard met wreedheden en ook zwarte magie. De overleden soldaten, wier naam op het monument zijn ingeschreven, zitten door invloeden van de loges ook nu daar vast, en een aantal ervan zijn sowieso getraumatiseerd door hun ervaringen, waardoor zij niet verder komen. Hierdoor wordt de landschapsengel ter plekke en haar elementwezens onnodig belast, en blijven wij als Nederlanders opgezadeld zitten met de negatieve invloed die hiervan uitgaan.

Door hier werk in de onderaardse sferen te gaan doen met de gevallen engelen en hun wezens, worden deze negatieve effecten omgekeerd, de overleden soldaten bevrijd en de natuurwereld weer energetisch gereinigd. Hierbij zie je tegelijk waar de verstrikkingen zitten, en kunt deze ten positieve helpen om te vormen. We werken een voor een de onderaardse sferen af door gerichte ritmische spreuken die ons hierop doen afstemmen. Daarbij kun je de gevallen engelen en hun wezens ontmoeten en een andere opdracht geven die meer op de algehele ontwikkeling is afgestemd. En je leert hierdoor je eigen onheldere zijden kennen die normaliter de dubbelganger wordt genoemd. Voor informatie over het monument te Roermond zie  http://www.nim-roermond.nl/.

Tijd: zaterdag 2 Juni van 10 – 18 uur en zondag 3 Juni van 10 – 14 uur.
Plaats: Vanuit de parkeerplaats van het Nationaal Indië-monument 1945-1962, Maastrichterweg 19, 6041 NZ Roermond.
Kosten: € 120, – . Als je van ver komt kun je overnachten, zoals op camping Resort Marina Oolderhuuske, voor tent, stacaravan of (al of niet drijvend) huisje. Zie hun website. Adres Oolderhuuske 1,
6041 TR Roermond
Aanmelding: tel. 0031-640228769, email [email protected]

____________________________________

 Midweek project ‘Elementwezens en Landschapsheling’ op Schiermonnikoog

Na een algemene inleiding gaan we verschillende elementwezens en hun plaats in het energetische landschap waarnemen.

Tijd: van maandag 6 Augustus van 12 uur tot vrijdag 10 Augustus van 10 – 14 uur.
Plaats: Vanuit camping Seedune, 12 uur verzamelen bij de receptie.
Kosten: € 300, – . Zorg zelf voor overnachting via VVV Schiermonnikoog.
Aanmelding: tel. 0031-640228769, email [email protected]

 

___________________________________________

 

Weekendprojecten bij ‘Op de Voshaer’:boerderij-voshaer

Vrijdagavond 6 April van 20-22.30 uur: Lezing ‘Natuurwezens en Landschapshelingen’

In deze lezing met Powerpoint presentatie vertelt Nicolaas de Jong over zijn jarenlange ervaringen met het werken met elementwezens in de natuur en projecten van landschapheling die hij door aanvragen van de natuurwezens heeft ondernomen. De lezing wordt gelardeerd met mooie tekeningen van elementwezens. Aan de hand van vragen uit de zaal wordt de lezing vormgegeven.

Entree: € 7,50

Zaterdag 7 April van 10 – 17 uur: Workshop ‘Elementwezens waarnemen en beleven in hun energetische landschap’

We nemen de elementkrachten van aarde, water, lucht en vuur waar aan de hand van een groeiende plant, leven ons in in de groeiende gebaren ervan, zingen de groei van de plant en boetseren vervolgens uit wat we hebben waargenomen. Zo maak je een eerste verbinding met de natuurwezens die de plant doen ontstaan. Hierna gaan we op en rond het terrein van Op de Voshaer waarnemen hoe de landschapsengel via haar drie punten functioneert. We zoeken verbinding met enige elementwezens binnen haar energetische landschap. Daartoe gebruiken we kunstzinnige methoden, zoals ritmen lopen, ritmische teksten en samenzang. Na de beleving boetseren we ook dit weer uit, om ons zo bewust te worden van hun werkingen. Zo leer je met deze workshop hoe je makkelijk een toegang vindt tot de natuurgeesten in en om je heen.

Entree: € 100, – inclusief biologische lunch

Zondag 8 April van 10 – 17 uur: Workshop ‘Methoden van landschapsheling’

We nemen eerst waar bij de landschapsengel hoe het er energetisch bij staat en of er nog iets mist. Hierna besluiten we met elkaar wat we kunnen doen om haar werkingen te optimaliseren. Dat kan zijn door versterking van enige groepen natuurwezens, maar ook of we nog dieper dienen te werken om gevallen krachten en engelen ten goede om te vormen naar het licht.

Deze workshop geeft je handige tools om zelf in je huis en omgeving helend en harmoniserend aan de slag te gaan.

Entree: € 100, – inclusief biologische lunch

De workshops kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd. De lezing bijwonen strekt tot aanbeveling.

Prijs voor een workshop + de lezing € 102,50. Prijs voor het gehele weekend € 190, -Reductie in overleg. Voor verdere informatie en aanmelding zie www.opdevoshaer.com onder de Agenda.

________________________________

 

Meest recente berichten