Cursussen Inwijding in Sterrenweg van de Dierenriem

Als midweek of 5-daagse cursus

met muziek, zang, beweging en boetseren

4. DierenriemwegDe sterrenbeelden van de Dierenriem hebben elk van doen met de ontwikkeling van onze geestkiem, ons ik. En onze geest bedient zich van de warmte in ons om de andere drie lichamen te sturen. Ze zijn namelijk tot in ons fysieke lichaam in ons aangelegd, van het hoofd (de Ram) tot aan de voeten (Vissen) en bepalen ook de idealen waarmee we dit leven zijn begonnen.

We gaan deze sterrenbeelden een voor een in ons beleven door hun muziek, die we met improviserende zang bij ons laten binnenkomen. Met gerichte opdrachten boetseren we de innerlijke gewaarwordingen uit, zodat we ons bewust worden van het gevoel dat zij in ons opwekken, het orgaan waardoor het sterrenbeeld in onze wil wordt gewekt, het ideaal dat zij in ons oproepen, en ook die houding of gebaar waardoor we dat ideaal kunnen verwezenlijken. Dat helpt ons om onze chakra’s te ontwikkelen. Hierna gaan we de gebaren maken van het betreffende sterrenbeeld, op basis van zijn muziek, zodat we het uit ons naar buiten ‘toveren’ en het meer in ons bewustzijn komt. Zo werken we een voor een de verschillende sterrenbeelden af.

Wanneer we dit voldoende hebben doorgrond, volgt een persoonlijke inwijding voor de engelwachter van deze Dierenriem sterrenweg, waarin we ons uitspreken die sterrenbeelden op aarde ook werkzaam te gaan maken waar dit nodig is. En we verbinden ons met de relevante elementwezens van de warmte, daar die met het werkzaam maken van het menselijke ik en van de impulsen van Moeder Aarde samenhangen. Dan volgt een feestelijke afsluiting.

Op een van de avonden bij helder weer gaan we ook naar een paar van de behandelde sterrenbeelden toezingen om de directe verbinding ervan met jou te kunnen beleven.

Je kunt op andere dagen nog gericht werken aan de sterrenbeelden die niet aan bod kwamen, of wanneer je je nog meer wilt verdiepen in een of meerdere van de sterrenbeelden. In overleg. Voor het programma, klik hier.

Tijd: een midweek, maandag – vrijdag van 10 – 17 uur;
En/of als vijf vrijdagen van 10 – 17 uur, data: op aanvraag.
Plaats: Aart van der Leeuwlaan 12, 2624 LD Delft.
Kosten: € 300, – inclusief koffie, thee, materialen. Losse vrijdagen en inwijdingsdag: € 70, – . Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen biologische soep. Er zijn eenvoudige overnachtinsgmogelijkheden voor € 25, – per nacht.

_____________________________________