Over de Jaspis School

Wij leiden je op in: 

Innerlijke Ontwikkeling,                        

Werken met Elementwezens en Landschapsengelen,

Werken met de Sterren-engelen

en Landschapsheling

presentatiefilmpje:

Jaspis presentatie plaatje

De Jaspis School is een moderne school voor innerlijke ontwikkeling en aardeheling vanuit de sterrenwijsheid, de astrosofie. We helpen je met praktische methoden om aan jezelf te werken met en door Zelfrealisatie.

Wij hebben praktische scholingswegen waarmee je jezelf innerlijk leert kennen, je innerlijke conflicten en complexen aanzien en omvormen, en jezelf innerlijk ontwikkelen, met de volgende simpele methoden:

-de weg door jezelf leren kennen door de zintuig indrukken en wat die in je teweeg brengen en opwekken

-je eigen organen leren kennen en wat die in je ziel als stemmingen, houdingen en gedragingen teweeg brengen

-leren kennen en ook toepassen van je idealen, die samenhangen met de sterrenbeelden boven en onder de dierenriem

-je chakra’s gericht ontwikkelen, waardoor je je hogere zintuigen en vaardigheden leert kennen en ook toepassen

-wanneer je jezelf en je vermogens genoeg kent, gaan we natuurgeesten en landschapsengelen waarnemen en landschap helingen met hen verrichten

Op deze weg komen de planeten en sterren stap voor stap dichterbij omdat zij onze organen, ons innerlijke planetenstelsel hebben aangelegd. Je gaat merken dat door hun werkingen op aarde door jou heen te verwezenlijken, jijzelf ook groeit. Wij noemen deze methode astrosofie, dat wil zeggen liefde voor de wijsheid van de sterren. Dit is de vernieuwde antroposofie, die is uitgebreid met methoden voor inspiratie en intuïtief waarnemen en handelen.

Laat je opleiden door ons, en gun jezelf de ontwikkeling waarvoor je bent gekomen.

.

Doe het zelf methoden

Scholingsdag Barchem boetseren Mei '14Niemand zal je de vaardigheden om jezelf te kennen van buitenaf leren, je kunt dat alleen zelf doen. Wij werken veel met muziek en muziekimprovisaties, beweging en boetseren van innerlijk waargenomen processen. Dat geeft ook juist de kracht om hiermee ordenend en genezend in de wereld om je heen aan de slag te gaan. Je wekt zo je eigen creatieve vermogens.

Neem je eigen lot in de hand en groei toe naar een toekomst die een bredere horizon heeft, en waarin je je eigen idealen verwezenlijkt. Gun jezelf de aandacht om aan je eigen innerlijke kind te werken, zodat die geneest, opgroeit en wordt tot een machtige mensenzoon.

Dans elementwezens El HierroIn de oudheid ging je om een beroep te leren, eerst naar een tempel of mysterieplaats om je innerlijke vaardigheden te ontwikkelen, waardoor je je beroep vanuit dieper inzicht en met die vaardigheden beter uit kon oefenen. Dat is wat de Jaspis School doet, aangepast aan de huidige bewustzijnsontwikkeling. Je leert de vaardigheden van helder zien (imaginatie), helder voelen en horen en zo je leven en processen sturen (inspiratie), en helder willen, dat wil zeggen intuïtieve vermogens in je aansterken waardoor je de wordingskiemen in jezelf, in anderen en in situaties leert waarnemen en ook toepassen.

IMG_0461Wij bieden je de creatieve doe-het-zelf methoden van Jaspis als leidraad. Het zijn oefeningen die je in het dagelijkse leven in kunt passen. Dat verbreedt je skala van mogelijkheden. Volg een opleiding innerlijke ontwikkeling en landschapsgenezing. Je wordt begeleid door capabele goed opgeleide mensen die je voor zijn gegaan en een stuk weg met je mee lopen. In het samenwerken ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden. Of volg een doe-het-zelf online traject, waarbij we je via skype of email kunnen coachen. Lees de ervaringen van andere cursisten en deelnemers.

Zie onze inleiding bij de Weekdag oefeningen vanuit de planeet- en sterrenwerkingen op youtube.

En volg onze blogs over de astrosofie, daarmee kun je direct praktisch zelf aan de slag.

Bezoek onze webwinkel voor het bestellen van online en life trainingen, en voor onze producten, zoals boeken, muziek, DVD’s, muziekinstrumenten en talismans. Hier vind je ook ons tijdschrift Sterrenwijs.

Voor onze algemene voorwaarden klik hier.

Volg ons op facebook, 230+ likes

Lees onze Jaspis Nieuwsbrief van januari

Voor ons privacy beleid, klik hier.

Meest recente berichten