Online introductie tot de online training ‘Vind je eigen sterrenpoort’

Online introductie tot de online training ‘Vind je eigen sterrenpoort’

Wist je dat we zijn opgebouwd uit de krachten en werkingen van sterren en planeten? Dat ze in ons zitten vertoverd? Dat ze verstilde klanken in ons zijn?

Je kunt ze beleven door je eigen organen in muziek wakker te maken en zo je weg tot hen door je heen te vinden. En daarna je met muziek af te stemmen op een sterrenbeeld. Je zult versteld staan wat je allemaal in je hebt als potenties.

Op deze avonden gaan we ons richten op een sterrenbeeld waarmee de zon op dat moment parallel staat. Je hoort de muziek van de zon/je hart en de planeet/het orgaan dat de krachten voor dat sterrenbeeld op aarde bemiddelt. Hiernaar kun je in stilte luisteren, en ook zingen, bewegen of dansen, zo je wilt. Zo stemmen we ons innerlijk af op en openen de poort tot dat sterrenbeeld. Vervolgens tonen we het betreffende sterrenbeeld in zijn vorm, en laten je diens muziek horen. Je kunt hierop improviserend meezingen als je dat helpt: dat opent je hart ervoor. Met een geleide meditatie word je geholpen om in contact te komen met het betreffende sterrenbeeld. Je neemt innerlijk waar en laat dit aan je gebeuren. Het kan zijn dat je in dit sterrenbeeld je eigen geestelijke thuisoord vindt. Of dat je voelt dat je er mee te maken hebt. Na afloop wisselen we uit wat je hebt ervaren. Dat versterkt naar elkaar de waarnemingen.

Eerste keer: zon op 27 graden Ram, sterrenbeeld Andromeda, het oerbeeld voor de menselijke ziel. Neptunus helpt je hiermee in contact te komen.

Tijd: tweewekelijks op de donderdagavond van 20 – 21.50 uur. Aanvang 16 April. Volgende data: 23 April Cassiopeia, 30 April Walvis, 14 Mei Perseus, 28 Mei Vloed Eridanus, 11 Juni Orion, 25 Juni Kleine Beer.

Kosten: € 25, – per keer. Introductieavond € 15, –

Meld je voor 12 April  aan via email [email protected], dan krijg je de toegangslink toegestuurd. Informatie: bel 06-40228769

Meest recente berichten