Scholing

Mensenzoon Scholingsdagen

Ontluikend shamballaDeze derde serie scholingsdagen staat in het teken van bewustwording van onze erfelijkheidsstroom door het fysieke lichaam heen en hoe je jezelf hieruit individueel kunt ontwikkelen. Deze wordt vertegenwoordigd door het sterrenbeeld de Vloed Eridanus en de sterrenbeelden die hier omheen staan. De weg vangt aan bij Orion en wordt geheel beheerst door de Walvis. Het betekent dat je nog dieper door je orgaanprocessen in jezelf dient te gaan waarnemen wat daar leeft aan wezens en aan geheugen, tot op DNA niveau, dus ook in de voorouderstroom. Anders rispen er allemaal onheldere beelden op uit je bewustzijn en word je gechanneled door allerhande wezens, wat de weg is van de profetieën. Dat is de uitwerking van sterrenbeeld de Walvis. De opstandingskrachten vanuit de erfelijkheid worden aangeduid door de zuidelijke vogels, te beginnen bij het sterrenbeeld de Phoenix.
We zullen ’s ochtends inlevend met behulp van klank en ritmen, spreuken en gebaren werken aan de orgaanprocessen en bladen van de relevante lotusbloem, welks gebaren we hierna gaan uitboetseren. ’s Middags werken we aan een sterrenbeeld dat staat rond de Vloed Eridanus aan de zuidelijke hemel. Dat hangt samen met de krachten en kwaliteiten in ons erfelijke fysieke lichaam, waarmee we gericht kunnen gaan waarnemen in onze erfelijke belastingen en zo onszelf helpen deze tot een zegen in plaats van een gewicht te maken.  Dit sterrenbeeld behandelen we vanuit het relevante orgaan-, levens- pf zielsproces, en werken vervolgens met klanken, ritmen en gezongen woorden van het sterrenbeeld. Ook hier boetseren we weer de innerlijke gewaarwordingen uit. Alleen voor gevorderden in de toegepaste astrosofie, ofwel wanneer je op andere wijze dieper in contact bent gekomen met je eigen orgaanprocessen en chakra’s, en hierin de weg kunt vinden.

Tijd: Zaterdags of zondags van 10 – 17 uur.
Plaats: Kleiweg 443, Rotterdam-Hillegersberg, afslag 14/s112 op A20 ring Noord, St. Franciscus gasthuis. Hieraan voorbij rijden, eerste huis in de hoek.
Cursusleider: Nicolaas de Jong
Kosten: € 70, – , inclusief thee, koffie, lunch en materialen.

Data scholingsdagen Mensenzoon: 17 Maart Kameleon, 15 April Vlieg, 6 Mei Beeldhouwer, 10 Juni Zuidervis.

Meest recente berichten